За Контакти:

Телефони:
(02) 437 2667 / (02) 437 2668
0888 446701; 0882 290607 
0894 252751
Email: info@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Плочки за кухня

Съвременните плочки за кухня придават фантастичен завършек на всяко пространство и определят модерния, елегантен или ретро вид на вашата кухня.

Качествените плочки за кухня не само защитават стените от пръски, но са и възможност да осъществите вашите уникални дизайнерски решения.

Feniks.bg ви предлага наистина качествена продукция, произведена в Испания, Полша и Турция. Плочките са в атрактивни стилове, цветове и размери – дават ви възможност да се развихрите.

За по-големи пространства са подходящи плочки за кухня с по-голям размер. В по-малките помещения сложете по-малък размер плочки, така стаята ще изглежда по-просторна.

Добавете декоративни акценти към вашите плочки за кухня, за фантастичен съвременен завършек на всяко пространство. Използвайте богато украсени, сложни детайли за допълнителна дълбочина в дизайна.

Предлагаме ви богат избор от висококачествени плочки, с които да създадете една функционална, модерна и елегантна кухня – център на дома ви – където да събирате семейството в приятна обстановка.
Разгледайте и изберете вашите.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian