За Контакти:

Телефони:
(02) 437 2667 / (02) 437 2668
0888 446701; 0882 290607 
0894 252751
Email: info@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Каталог

Плочки за баня фаянс

При толкова много възможности, които да ви изкушат - традиционни или модерни, ние сме сигурни, че имаме перфектния фаянс, с който да създадете своята мечтана баня.

Независимо дали търсите класически плочки за баня или се осмелявате да експериментирате с дръзки цветове, ние от feniks.bg сме тук, за да ви помогнем.

Предлагаме най-голямото разнообразие фаянс за баня поддържано на склад в България. Предлагаме разнообразие от цветове и стилове за трансформирането на всяко помещение. Държим да ви доставим качествен продукт. И го правим.

Съвременният фаянс е съществен елемент от дизайна на всеки дом. Може да го поставите от пода до тавана, и навсякъде по стената. Правилните плочки за баня ви помогат да направите своята баня различна и да постигнете вида, който желаете.

Създайте впечатляващи ефекти с нашия избор от фаянс в невероятни цветове. Ние постоянно актуализираме асортимента си, за да отразим последните модни тенденции.

Вземете перфектните плочки за баня, които съответстват на вашата визия.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian