За Контакти:

Телефони:
(02) 437 2667 / (02) 437 2668
0888 446701; 0882 290607 
0894 252751
Email: info@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Подови плочки теракота

Освен красива, подовата настилка трябва да е достатъчно здрава, за да издържи на продължително натоварване, удар, надраскване. Подовите плочки са гранитогрес или теракот и отговарят на тези изисквания и са един фантастичен начин да добавите текстура и стил в интериора. Гранитогресът е изпечен на по-висока температура и има по-високи параметри за здравина. Може да се поставя на тераси и всякакви външни повърхности, защото е мразоустойчив.

Теракотът е за вътрешна употреба, но също е изключително издръжлив и разнообразен като размери и цветове.

Независимо дали предпочитате модерен или класически дизайн, ние сме убедени, че ще откриете вашите плочки за под в нашия сайт – feniks.bg. Предлагаме огромно разнообразие от модели, размери, цветове и текстури гранитогрес и теракот.

Много хора избират своите подови плочки по външния им вид, лесната поддръжка и не на последно място – заради по-ниските разходи. Разбира се, при вас причините може да не са подредени точно в този ред. Факт е обаче, че този тип подова настилка е една от най-предпочитаните.

С нашата гама от гранитогрес и теракот ще постигнете ефекта, който търсите.

Изберете своите подови плочки, които отразяват вашата индивидуалност и стил на живот.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian