За Контакти:

Телефони:
(02) 437 2667 / (02) 437 2668
0888 446701; 0882 290607 
0894 252751
Email: info@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Гранитогрес с дебелина 2см

Плочките с дебелина 2см са ректифициран технически гранитогрес. Те са мразоустойчеви и се поставят лесно.

Високата техническа устойчивост (1000кг на см2) на този гранитогрес го прави идеален за частни и обществени пространства.

Може  да се използва в райони с висок пешеходен трафик или където издръжливостта е приоритет, като балкони, тераси на покрива, вътрешни дворове, басейни,метростанции, летища, автогари, паркове, подземни гаражи,вили, градини, ИТ центрове, кол центрове и образователна сгради.
Поради неговата дебелина и издръжливост, този гранитогрес с 2см дебелина не се чупи лесно по наклонени повърхности подобно на други керамични плочки.

Неговата способност да се съпротивлява на напукване и чупене също го прави практично и икономично решение за хотели, големи офиси, индустриални кухни, както и пространства, където има тежка техника и опасност от падане на предмети.

Порцелановите плочки с дебелина 2см могат да бъдат поставени по тротоари и пешеходни пътеки по които ще минавате във вашата градина чрез използване на сух метод- плочките се поставят върху слоеве от трева, чакъл,пясък или със системи. С този метод, можете да се разхождате върху плочките веднага след като бъдат положени. Тъй като те не се нуждаят от цимент или варов разтвор. Това прави този вид плочки лесени и бързи за експлоатация.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian