За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Общи условия

Общи условия

 1. Настоящият документ съдържа Общите условия,съгласно които фирма  Феникс Грес ООД със седалище и адрес: гр.София ул. „ Поручик Неделчо Бончев“ 6, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201675255, предоставя продуктите си чрез интернет сайта си feniks.bg. Потребителят изрично се съгласява с настоящите общи условия на сайта.
 2. Възможно е несъответствие в цветовете и размерите на продуктите описани в сайта
 3. Възможно е допускането на грешки от страна на администратора на сайта
 4. Феникс Грес ООД има право по всяко време да променя съдържанието на feniks.bg и настоящите общи условия за ползването му,без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Променените общи условия за ползване на feniks.bg се публикуват на feniks.bg и са достъпни за всички потребители.
 5. Клиентът има право да върне закупената от него стока в седем дневен срок (7 дни), след получаване на продукта, само на цели кашони и във вида в който е получена стоката.
 6. Клиентът е длъжен да провери стоката при получаването и(качество,количество и съответствие спрямо поръчката му)!
 7. Рекламации за налепени плочки не се приемат.
 8. Не се приема стока, която е увредена от страна на клиента.
 9. При констатирани дефекти на артикул или липси, молим да ни уведомите на телефон 02/4372667 или на info@feniks.bg
 10. Имайте в предвид, че калиброваните плочки се лепят с фуга, а стъклените декори и фризове се лепят с прозрачен силикон!
 11. Цялата информация ,публикувана във feniks.bg е собственост на feniks.bg, в това число снимки и описания на продукти.
 12. Цените в сайта са в български лева с включено ДДС

 

 

 

 

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian