За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Тенденции в дизайна на банята през 2020г.

Банята, също като кухнята, е едно от помещенията в дома, което се нуждае от освежаване всяко десетилетие, за да бъде в крак с времето.

Ако реконструирате баня през тази година, ще искате да се придържате към новите тенденции за 2020 г., за да и придадете най-актуалния и съвременен вид. Изберете дизайн, на който ще се радвате години напред. Най-важен е изборът на висококачествени материали и начинът на подредба на плочките.

Ето топ тенденциите в банята през 2020 г., които можете да включите в предстоящите си проекти.

Плочки с 3D ефекти

Вече се предлагат  плочки с 3D ефекти, които ще са интересен акцент към всяка баня, без да са натрапчеви. Геометрични форми ,шестоъгълни и триъгълни плочки също ще бъдат модерни.

Метални акценти

Тази година се налагат акценти на земните тонове, металите като месинг, черно и бяло ще доминират в дизайна на банята.

Можете да използвате метални акценти на вратичките на шкафовете, тегличите на чекмеджета, брави и дори водопроводни инсталации като кранове и душ кабини. Металът осигурява изискано усещане в дадено пространство и дори добавя визуална дълбочина, ако е правилно контрастиран.

Черен мат – шик и стил

Черните матови елементи  са  модерни от няколко години и ще продължат да бъдат популярен избор за дизайна на банята през 2020 г. Когато са съчетани с подходящите плочки, черните матови кранове, душове и други елементи наистина ще изпъкнат. Те са чудесен начин да добавите елегантност към всяка баня и е тенденция, която ще остане актуална във времето.

Природата в банята

Актуално и модерно, ще бъде да добавите нотки от природата във вашата баня. Това ще донесе свежест,която ще ви успокои от забързаното ежедневие  .Лесен начин да включите природата като част от дизайна на вашата баня е да добавите живи растения, плочки с флорални мотиви или тапети.Съчетавайки ги с плочки имитиращи дървесна структура ще постигнете хармония около вас.

Индустриален шик

Промишленият дизайн  няма да излезе от мода,дори ще видим още повече от него в тенденциите за баня през 2020 г. Месингови акценти, черен мат, метро плочки – ще ви помогнат да постигнете това.

Terrazzo  плочки

Terrazzo плочките бяха основна тенденция през 2019 г. и ще продължат да бъдат популярни и през 2020 г.. Порцелановите плочки от Terrazzo са подходящи за подове, стени, плотове и душ кабини за баня.Terrazzo плочките са смесица от естествени камъни, цимент и мрамор, които допринасят за неговия вечен и неповторим вид. Това е траен и висококачествен материал, който ще издържи теста на времето и непрекъснато променящите се тенденции.

Минималистично осветление

Светлината играе основна роля в дизайна на банята. Тя създава определен тип атмосфера в зависимост от това къде е поставена и колко е силна.

Осветлението от гледна точка на тенденциите в банята през 2020 г. е много минималистично и линейно, което позволява на други елементи в банята да се открояват. Изберете по-малки и по-прости осветителни тела като линейни лед ленти и интегрирано осветление на огледалото.

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian