За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Облицовъчни камъни

Ние, от Феникс Грес, сме големи почитатели на всякакви облицовъчни камъни. Предлагаме както разнообразие от декоративен камък, предназначен за вътрешна употреба, така и облицовъчни камъни, които са както за вътрешна, така и за външна употреба. Докоснете се до уникалните текстури и разнообразието от разцветки и внушения, които носят нашите облицовъчни камъни, и ни посетете в някой от нашите магазини из цяла България. Винаги можете и да се свържете с нас и да направите поръчка по email или телефон.

Какво трябва да знаете за облицовъчните камъни?

Един декоративен камък има изключително много приложения. Той може да бъде акцент около камина, рамка на картина или пък геометричен детайл в ъгъл, както и да разкрие целия си потенциал като облицовка на цяла стена и две съседни стени. Колкото е по-разчупено е пространството у дома, толкова повече са възможностите за използване на декоративен камък. Може да бъде мотив, който се повтаря на ключови места във вашата къща или апартамент или дори да е линия, която се простира в няколко помещения. Опциите за приложение на нашите облицовъчни камъни са неизброими. Разцветките и текстурите също. Разполагаме с облицовъчни камъни, които имат ефект на дървен материал, както и такива с неправилна форма, които имитират стари техники на зидане.

Особената сила на качествения декоративен камък е в способността му да пренася човек неусетно в атмосферата на неговия стил и текстура. Дали в закътано градче от Южното Средиземноморие с чаровни къщички, строени с бял камък или пък горска вила в Северна Америка и Канада. Това не означава, че облицовката декоративен камък носи само традиционни внушения. В богатото ни портфолио от облицовъчни камъни ще откриете и такива технологични тонове, които да пасват идеално на минималистичен постмодернистичен дизайн.

Разгледайте голямото разнообразие от облицовъчни камъни и изберете модела, който да създаде неповторим стил на вашия дом или вила. Предлагаме и гранитогрес, който може много добре да се съчете с облицовъчните ни камъни.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian