За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Облицовъчни плочки

В последните години дизайнерското решение облицовъчни плочки доби изключително голяма популярност. И причините за това са функционални и естетически. Едни облицовъчни плочки могат да се използват както на открито – за облицоване на цели фасади на къщи, така и в интериора на вашия дом. Освен това те са изключително подходящи за пространства като балкони, веранди, тераси. Лесни за проектиране и поставяне, нашите облицовъчни плочки представляват интелигентно решение, което хем спестява усилия, хем носи със себе си много стилен ефект. Нашето портфолио е достатъчно богато, за да задоволи всеки вкус. Разгледайте разнообразието от настилки, което предлагаме, свържете се с нас и ние с радост ще осъществим вашата поръчка.

Външни облицовъчни плочки

Облицовъчни плочки се предлагат в различни размери, от които може да избирате и да съобразите спрямо спецификата на пространството, което ще облицовате. Големите размери облицовъчни плочки са подходящи за фасади на къщи, външни колони или пък пристройки като покрити барбекюта.

Облицовъчни плочки за вътрешни стени

Много добра е комбинацията с дърво. Текстурите на двата материала общуват перфектно и създават земно, естествено усещане. Събуждат неусетно чувство на комфорт и уют. По-малките размери рамкират по перфектен начин камина, служат за раздвижен фон зад телевизор. Малките размери могат да се приложат и върху цяла стена, като по този начин те я „раздвижват“ и придават характерност на цялото помещение. Облицовъчни плочки могат да се използват и съвсем функционално – за защита на ъгли и пространства, които често се цапат.

Използвайте тази настилка умерено в интериора и с размах в екстериора и със сигурност ще постигнете впечатляващи резултати. За да се запознаете нагледно с нашите облицовъчни плочки, можете да посетите някой от нашите магазини, разположени във всички по-големи градове на България. Предлаганите от нас облицовъчни плочки са с много високо качество и са произведени от реномирани и сертифицирани производители от цяла Европа.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian