За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

Каталог

Плочки за баня фаянс

В днешно време разнообразието от плочки за баня е толкова голямо, че никой не би се впечатлил, ако кажем, че и ние разполагаме с голямо портфолио от фаянс. За сметка на това ние единствени можем да кажем, че предлагаме с най-голямото разнообразие от плочки за баня, поддържано на склад в България. Разгледайте всевъзможните цветови комбинации и размери, свържете се с нас и направете вашата поръчка. Разбира се, разполагаме и с много магазини в цяла България, където можете да се насладите наживо на нашите предложения.

Предлагаме изключително изгодни за плочки за баня цени. Нашият фаянс също така е във всякакви размери. Освен това, нашите плочки за баня са от реномирани и сертифицирани производители от цяла Европа. Предлагаме и едни от най-търсените - испански плочки за баня.

Видове плочки за баня

Отделете си специално време и вземете нещо леко за хапване и дори напитка, за да разгледате разнообразието ни от фаянс. Портфолиото е толкова богато на цветове, дизайнерски решения и атмосфера, че ще прекарате няколко часа в разглеждане и няма да усетите как е минало времето. В нашето портфолио ще откриете много добри за плочки за баня цени. Флорални елементи, оптимистично зелено и класически мотиви и техните нови интерпретации. Минималистичен стил за банята, шикозен и тежък, създаваме с плочки за баня в тъмни индустриални тонове. Плочки за баня с морски акценти и пясък, фаянс с фигурални композиции и каменни ефекти. Няма смисъл да изброяваме всички вариации.

Освен че предлагаме нашите продукти на оптимални за плочки за баня цени, ние имаме и допълнителни, промоционални предложения, с които да оптимизирате бюджета за вашия ремонт. Освен фаянс Феникс Грес предлага смесители за това помещение.

Галерия

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian