За Контакти:

Телефони:
+359 889 52 28 08
+359 886 89 78 54
+359 887 89 90 70
Email: design@feniks.bg

 

Кошница

 
Очаквайте скоро

За нас

"Феникс Грес" ООД е създаден през 2011 година с амбицията да бъде предпочитания доставчик на плочки за баня, теракот, гранитогрес, клинкер,облицовъчни камъни и мозайки на магазините за баня в България. Към средата на 2014 година "Феникс Грес" е най-големият вносител и дистрибутор на едро на керамични плочки в България. Работим с над 20 фабрики производители от Испания, Полша ,Турция и Италия и предлагаме модели във всички ценови сегменти - от под 20 лв/м2 до над 50 лв/м2. 

Нашият склад и офис се намират на ул. "Поручик Неделчо Бончев" 6 в град София, в района на гара Искър и в близост до Летище София. "Феникс Грес" зарежда над 120 специализирани магазини за баня в цяла България.  Сред нашите клиенти са някои от най-големите магазини и вериги за оборудване за баня като магазини Сико (национална верига), Сима (София и Варна), Луксима 21 (София), Домикс(Пловдив), Ивест (Пловдив и южна България), Амичи и Нова Баня (Пловдив), Баня Лукс (Стара Загора),1000 бани (Бургас), Ива стил (Хасково), Декорати (Варна и Шумен), Веник (Добрич), Интер Браво (Русе) и т.н.

Залагаме изключително много на редовната доставка. Разполагаме със собствени транспортни средства и доставяме по определен график два пъти в седмицата в Северна България, два пъти в Южна България и всеки ден в Пловдив и София. 

Select Language

Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian